Utbildningsresa Malta

2019-09-05

Utbildningsresa tillsammans med Academy-gänget 2019!

 

New Minds ser det positiva med att kombinera nytta med nöje och väljer därför att satsa på vårt akademikoncept. New Minds Academy erbjuder unga ingenjörer en fortsatt vidareutveckling efter studierna och ett värdefullt nätverk. Vi skapar helt nya förutsättningar för både företag och talangfulla ingenjörer att utveckla sina förmågor och säkra sin framtida konkurrenskraft.

 

Vi är så tacksamma över alla konsulter och utbildare som vi fått äran att ta med på vår fantastiska kickoff-resa. I år styrde vi mot de varma breddgraderna på Malta och startskottet för New Minds Academy 2019 har gått med en stärkt kompetens och energi inför hösten.

 

Det var en stabil grupp på 40 konsulter som följde med till Malta, där det bjöds på sol, bad och utbildningar i världsklass. Scrum och Devops var utbildningarna som blev startskottet, där vi stolt presenterar våra utbildare Benjamin Sommer som utbildar inom Scrum och Ola Kjällgården som utbildar inom Devops. Under förmiddagarna var fokuset på utbildningarna och kommande arbetsuppgifter medan eftermiddagarna bestod av aktiviteter där en av höjdpunkterna blev en båttur ut på öppet hav.