Stärkt gemenskap på arbetsplatsen

2019-12-11

Stärkt gemenskap på arbetsplatsen

För oss på New Minds är det viktigt att våra konsulter känner en gemenskap med oss som jobbar internt på New Minds och med varandra. Eftersom vi inte träffas i det dagliga arbetet ser vi till att under året arrangera en mängd sociala aktiviteter där våra medarbetare har möjlighet att stärka gemenskapen – både på och utanför jobbet. Dessutom är alla välkomna förbi vårt kontor när de önskar för att ta en kaffe eller bara säga hej. 

Vi på New Minds träffar dagligen ingenjörer som snart ska ta sitt första jobb efter examen och något vi märk är att en bra arbetsmiljö och trevliga kollegor är något nästan alla personer värderar allra högst på en arbetsplats. Syftet med våra aktiviteter är att erbjuda våra konsulter en möjlighet till en stärkt gemenskap och en ökad arbetsglädje. Detta är ett axplock av de aktiviteter vi gjort hittills under 2019:

 

Kickoff-resa - Vi startar alltid New Minds Academy med en kickoff-resa utanför Sveriges gränser, där våra konsulter får utbildningar och team buildings aktiviteter.

Utbildningar – I New Minds Academy anordnar vi gemensamma utbildningstillfällen en gång i månaden, under dessa tillfällena bjuds det alltid på en gemensam lunch, och en afterwork för den som vill.

100 Point Challenge – en aktivitet efter arbetstid där våra konsulter fick ett flertal utmaningar de skulle lösa i team runt om i Göteborg. 

Escape Room – också en aktivitet efter arbetstid där de skulle lösa olika problem i team.

Afterwork – Vi bjuder in till kontoret för lite fredagsmys och häng innan det är dags att ta helg.

Julfest – En fest där vi bjuder på allt som hör julen till, ett tillfälle för att umgås och göra roliga aktiviteter tillsammans. 

 

Detta är bara några av sakerna vi gjort under hösten.  Givetvis bjuder också våren på roligheter, upplägget är detsamma men aktiviteterna brukar varieras.  Innan semestrarna närmar sig så brukar vi alltid bjuda till en storslagen sommarfest.