Hej alla sistaårs ingenjörer!

2019-10-11

Hej alla sistaårs ingenjörer!

Du är inne på slutspurten av en lärorik resa och runt hörnet börjar du skymta något nytt, ovisst och spännande... ARBETSLIVET!

Du står troligtvis inför en drös av frågor; vad vill jag jobba med? Vilket företag ska jag jobba på? Och stämmer verkligheten överens med vad de olika företagen förmedlar? I slutändan består varje företag av sina medarbetare och för många är kulturen de emellan en av de viktigaste faktorerna till varför de trivs på sin arbetsplats.    

Du har säkert läst på om en massa spännande företag men vi vet att det är svårt att läsa sig till en magkänsla och det är en av anledningarna till att vi arrangerar Academy Day.

För tredje gången arrangerar vi Academy Day, en heldag där du som kandidat får möjligheten att lära känna några av de företag vi samarbetar med i samband med New Minds Academy. Under detta evenemang kommer du få veta vad du kan få jobba med på de olika avdelningarna, vilka exjobbsmöjligheter de erbjuder och även vilka utmaningar de ser framöver. Det bästa av allt är att du får möjlighet att mingla direkt med dina potentiella framtida kollegor och få den där förståelsen för ett företag som är svår att fånga utan den mänskliga interaktionen. 

Academy Day har hittills varit ett mycket uppskattat evenemang bland våra deltagare men också bland våra kunder. De värdesätter att få träffa intressanta kandidater så engagemanget är högt.  

Läs mer om årets Academy Day.