ÄR DET DAGs

ATt REKRYTERA?

Att rekrytera de bästa och mest lämpade unga människorna för just ert företag är en utmaning, vi vet! Dels är det många företag som konkurrerar om just dessa personer, dels kan en rekryteringsprocess vara komplicerad och dyr om man vill attrahera och utvärdera rätt individer.

Vår tes är att växande lönsamma företag utvecklas bäst om det råder en balans mellan företagets resurser, där en av de viktigaste resurserna är humankapitalet – människorna. New Minds arbetar nära den akademiska världen och har ett gediget nätverk av doktorer, professorer och lärare på de största universiteten och högskolorna i landet. Detta gör att vi kontinuerligt kommer i kontakt med kompetenta ingenjörer, mjukvaruutvecklare, testare och mycket mer vilket ger oss bra förutsättningar för att kunna rekrytera de bästa kandidaterna.

Med hjälp av vårt gemensamma nätverk jobbar vi varje dag med målet att säkerställa att våra kundföretag hittar och anställer rätt personal och att de gör detta med minimal arbetsinsats och till kontrollerad risk. 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Varför samarbeta med oss på New Minds?

Vi rekryterar utifrån era krav på individen, såväl akademiskt som erfarenhetsmässigt och personligt. Vårt team består av både ingenjörer och rekryteringsspecialister. Detta innebär att vi besitter den tekniska kompetens som krävs för att förstå era behov såväl som den rekryteringsexpertis som är nödvändig för att göra en professionell bedömning av kandidater.

​Vi minimerar risken för alla parter genom en öppen affärsmodell där er relation kan etableras eller avslutas under ordnade former utan stora kostnader. Vi kan förutsäga den blivande stjärnans förutsättningar att lyckas i din organisation utifrån deras intresse, erfarenheter och kompetens. Vi sätter alltid kandidaten i första rummet.

När ni arbetar med oss får ni genom en effektiv och kvalitetssäkrande process tillgång till de kandidater som passar ert företag bäst. Vi sorterar alltså bort bruset och ger er en bättre träffbild. Allt för att ni ska kunna fokusera på er kärnverksamhet.

VÅR PROCESS

1

behov

Ni beskriver era rekryteringsbehov. Efter inledande kontakt utformar vi tillsammans med er en kravprofil/beställning.

2

search och kvalitetssäkring

Med hjälp av vårt unika nätverk på högskolor och universitet hittar vi lämpliga kandidater. Efter genomförd utvärdering presenteras de utvalda till er för slutgiltig kvalitetssäkring och beslut..

3

Hyrperiod

Ni hyr de kandidater ni är intresserade av under överenskommen tid. Priset för kandidaten är överenskommet i förtid och reflekterar era ingångslöner.

4

ANSTÄLLNING

Om hyrperioden går som alla parter önskar anställer ni kandidaten tillsvidare, utan några extra kostnader.

TESTIMONIALS

Knowit Systems Development AB Logo

Knowit Systems Development AB

"New Minds hjälper oss att hitta nya medarbetare med höga ambitioner som är i början av sin karriär. Upplevelsen av vårt samarbete är att det är enkelt, okomplicerat samt väldigt trevligt och lättsamt."

Martin Skarp

CEO

Mentice AB Logo

Mentice AB

”Vi har fått ett antal personer från New Minds de senaste åren inom mjukvaruutveckling och vi tycker att samarbetet har fungerat jättebra. New Minds är bra på att hitta rätt personer åt oss.”

Henrik Storm

CTO

WirelessCar Sweden AB Logo

WirelessCar Sweden AB

"New Minds erbjuder expertis och stöd där vi brister i kunskap och tid. De levererar det som utlovats - nyexaminerade talanger enligt våra specifikationer. Kandidater som visar hunger och driv för att utvecklas och jobba med oss på WirelessCar!"

Zeynab Habib

Purchasing Manager

Volvo Car Corporation Logo

Volvo Car Corporation

"Det finns en kontinuitet och känsla av Continuous-Improvement i det åtagande New Minds har gentemot oss. En strävan av att förbättra kandidaternas förutsättningar att klara av uppdragen och därmed också förbättra vår produktivitet."

Cecilia Ekerstig

Group Manager, Active Safety & Autonomous Drive

Vill ni veta mer om era möjligheter via oss på New Minds?

Vad kul! Kontakta oss så undersöker vi tillsammans hur vi kan vara med och bidra till er utveckling. Vi ser fram emot att lära känna er!

Kontakta Oss