Om New Minds Academy

New Minds Academy är första steget på din karriär! Under Academy året kommer du att vara formellt anställd av New Minds med ett attraktivt löne- och förmånspaket och arbetar praktiskt i utmanande, kommersiella projekt på företaget du blivit rekryterat till.

Genom att kombinera dessa skarpa projekt med teknisk utbildning och senior coaching tror vi att du kommer att stärka din professionella kompetens och växa både som ingenjör och som person.

Efter att ha slutfört vår Academy är ambitionen att du ska ha de verktyg som krävs för att ta nästa steg inom ditt valda företag.

Du kan läsa mer om våra tidigare Academyprogram här.

Utbildningar och coachning i världsklass

Vi samarbetar med erfarna utbildare och yrkesverksamma med lång relevant erfarenhet från näringslivet hos några av Sveriges ledande företag. Utbildningarna kommer att hållas en heldag ungefär en gång i månaden, såklart är dessa tillfällen fullt betalda. Din konsultchef kommer att finnas där för dig som stöd under hela din Academy period.

Kickoff

Varje år kickstartar vi academy året med en resa. Huvudfokuset för denna resa är att alla Academydeltagarna ska lära känna varandra utveckla sina projektkunskaper genom utbildning inom bland annat Scrum och Devops. 

Bygg ditt professionella nätverk

Genom att bli en del av New Minds kommer du bli en del av ett nätverk av människor som vi hoppas inte bara kommer vara till nytta för dig under året i Academyn utan även under hela din karriär. Du kommer att expandera ditt personliga nätverk genom att lära känna de andra academy deltagarna och våra coacher. Utöver detta anordnar vi regelbundna sociala aktiviteter för våra nuvarande och tidigare anställda året runt.

Din framtid är vårt slutmål!

Och det bästa av allt detta! Efter avslutat Academy är målet för alla parter att du ska bli anställd direkt på företaget du jobbat under ditt academy år. Detta är ett perfekt sätt att få en anställning på ditt drömföretag.

Verkar New Minds Academy vara något som passar dig?

Antagningsperioden till New Minds Academy 2021 har börjat. Ansök redan idag genom att kontakta oss eller skicka in en spontanansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Till ansökan