Login
 
    

Om oss   

team new_minds


 


New Minds skapades för att erbjuda unga ingenjörer ett personligt rekryteringsföretag. Vi på New Minds tror nämligen inte på de etablerade rekryteringsföretagens opersonliga CV-databaser eller speed-date-intervjuer. Inte heller tror vi på att kortsiktiga relationer är bra för kandidater och arbetsgivare i längden. Istället tror vi på att först verkligen lära känna kandidater och företag för att på så sätt kunna skapa långsiktiga och för alla parter fruktsamma relationer. Vi är ett ungt företag, men ambitionen har fallit väl ut. Så pass väl att vi just nu är ett av Sveriges snabbast växande företag inom rekrytering och konsulting. 


Våra kunder är allt från mindre familjebolag till globala organisationer med tiotusentals anställda, företag vars gemensamma nämnare är ett behov av professionell hjälp med att hitta och rekrytera nya kompetenta och unga medarbetare.


Idén till ett nytt rekryteringsföretag föddes när två bolag möttes 2009. Det ena bolaget har en stark förankring i den akademiska världen, det andra bolaget har lång erfarenhet från konsultbranchen och de utmaningar det innebär att bygga upp humankapital och rekrytera rätt. Tillsammans såg man tydligt ett behov av en aktör som kunde lyfta rekrytering en dimension bortom CV-högen, en aktör som istället agerar på personliga egenskaper och företagskulturer.

 

Alltsedan starten har vi arbetat med mjuka metoder som bygger på god kännedom om de kandidater som vi rekommenderar vidare till dig som företag och om de företag som vi rekommenderar vidare till dig som kandidat. Eftersom vi jobbar genom uppbyggda nätverk med närhet till källan slipper vi använda stora generiska databaser, databaser som ändå kräver ett gediget efterarbete.


Genom dessa metoder i rekryteringsprocessen är vår ambition att du som arbetstagare skall få en bra start på din framtida karriär och att du som arbetsgivare skall få ett högt värde till låg risk och till liten arbetsinsats.Vi som arbetar på New minds

 

Vi som arbetar i företaget har en varierande och meriterande bakgrund för att leverera det vi utlovar. Några av oss kommer själva från samma ingenjörsbakgrund som de vi rekryterar och några har mångårig erfarenhet från flera av de sektorer vi idag hjälper. Vi har även en nära dialog med akademin genom ledningspersoner som aktivt arbetar kvar inom universitetsvärlden.

 

Genom dessa engagemang och erfarenheter kan vi erbjuda en bra kännedom om våra kunder vilket hjälper dig att hitta det du söker oavsett om du är på jakt efter en ny arbetsgivare eller söker ny kompetens till ditt bolag.

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE

New Minds skapades för att erbjuda unga ingenjörer ett personligt rekryteringskonceptföretag. Vi på New Minds tror nämligen inte på de etablerade rekryteringsföretagens opersonliga CV-databaser eller speed-date-intervjuer. Inte heller tror vi på att kortsiktiga relationer är bra för kandidater och arbetsgivare i längden. Istället tror vi på att först verkligen lära känna kandidater och företag för att på så sätt kunna skapa långsiktiga och för alla parter fruktsamma relationer. Vi är ett ungt företag, men ambitionen har fallit väl ut. Så pass väl att vi just nu är ett av Sveriges snabbast växande företag inom rekrytering och konsulting.

 

Våra kunder är allt från mindre familjebolag till globala organisationer med tiotusentals anställda, företag vars gemensamma nämnare är ett behov av professionell hjälp med att hitta och rekrytera nyakompetenta och unga medarbetare.

 

New Minds är en brobyggare mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper idag de bästa och starkast rekommenderade ingenjörerna att hitta sina drömjobb samtidigt som vi hjälper Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i olika nischer att stärka sitt humankapital för framtiden.

 

Idén till ett nytt rekryteringskonceptföretag föddes när två bolag möttes 2009. Det ena bolaget har en stark förankring i den akademiska världen, det andra bolaget har lång erfarenhet från konsultbranchen och de utmaningar det innebär att bygga upp humankapital och rekrytera rätt. Tillsammans såg man tydligt ett behov av en aktör som kunde lyfta rekrytering en dimension bortom CV-högen, en aktör som istället agerar på personliga egenskaper och företagskulturer.

 

Detta blev starten på rekryteringskonceptet New Minds. Vi arbetarAlltsedan starten har vi arbetat med mjuka metoder som bygger på god kännedom om de kandidater som vi rekommenderar vidare till dig som företagoch om de företag som vi rekommenderar vidare till dig som kandidat.

 

Vi har tagit steget in i nätverksekonominGenom att jobba med uppbyggda nätverkmed närhet till källan och valt att inte användakan vi jobba utan att använda stora generiska databaser, databaser som ändå kräver ett gediget efterarbete.

 

Genom dessa metoder i rekryteringsprocessen är vår ambition att du som arbetstagare skall få en bra start på din framtida karriär och att du som arbetsgivare skall få ett högt värde till låg risk och till liten arbetsinsats.

 

Flytta texten nedan till någon mer personlig om oss-flik:

Vi som arbetar i bolaget har en varierande och meriterande bakgrund för att leverera det vi utlovar. Några av oss kommer själva från samma ingenjörsbakgrund som de vi rekryterar och några har mångårig erfarenhet av att arbetat flera av de sektorer vi idag hjälper. Vi har en nära dialog med akademin genom ledningspersoner som aktivt arbetar kvar inom universitetsvärlden och vi har en närvaro i näringslivet genom att några av oss även är engagerade i andra bolag på olika nivåer.

Genom dessa engagemang och erfarenheter kan vi erbjuda en bra kännedom om våra kunder vilket hjälper dig att hitta det du söker oavsett om du är på jakt efter en ny arbetsgivare eller söker ny kompetens till ditt bolag
 
Copyright © 2015. New Minds.