Login
 
    

New Minds fokuserar på att matcha unga ingenjörer med blivande arbetsgivare. Vi sammanför personligheter med företagskulturer och kompetens med utmaningar.

Beräkning och konstruktion

 

Vi arbetar med en rad framgångsrika teknikkonsultföretag. Dessa företag har ett flertal multinationella kunder vilka de hjälper lösa de tekniska utmaningar som kunden står inför.

Som teknikkonsult skall du ha förmågan att sätta sig in i och förstå den teknik som kunden jobbar med och vilka kundens problem och behov är. Som individ ska du vara lyhörd, duktig på att kommunicera och vara snabblärd. Du ska även ha ett intresse för den teknik och de arbetsverktyg som kunderna jobbar med.

Yrket som teknikkonsult passar dig som tycker om att jobba med teknik i utvecklingens absoluta framkant. Du uppskattar även omväxling, att få testa dina kunskaper och färdigheter i olika branscher. Du lever för att få ställas inför ständigt nya utmaningar och strävar efter att utveckla dina tekniska kunskaper inom breda områden.Ofta efterfrågade kompetenser och erfarenheter inom detta område:

  • Civil-, högskoleingenjörsexamen eller motsvarande inom exempelvis maskinteknik, kemiteknik, väg och vatten, teknisk fysik eller motsvarande.
  • Erfarenhet från FEM-beräkningar och av att jobba i kommersiella FEM-programvaror.
  • Erfarenheter av att jobba mot industrinormer och standarder.
  • Erfarenheter från CFD-beräkningar och programvaror.
 

Hitta till oss

Viktor Rydbergsgatan 14

411 32 Göteborg

Sweden

 

Växel  
Telefon: 
031 - 772 81 00
info@newminds.se

Copyright © 2014. New Minds.